Vračilo blaga

Reklamacije

Kupec lahko izdelek reklamira, če le ta nima lastnosti, ki jih je ponudnik izrecno obljubil, če je ponudnik poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopa od kupčevega naročila.

Reklamacija je možna v 15 dneh od nakupa. V skladu z zakonskimi omejitvami lahko kupec zahteva zamenjavo izdelka ali vračilo kupnine.

O zahtevkih za reklamacije nas prosim obvestite na info@dekoracijasladic.si

 

Odstop od nakupa

V skladu z zakonom lahko naročene izdelkeiz kakršnih koli razlogov vrnete. O vračilu nas morate pisno obvestiti najkasneje v 15 dneh od prejetja paketa in sicer na info@dekoracijasladic.si , blago pa vrniti v naslednjih 30 dneh. Blago morate vrniti nepoškodovano, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži. Možnost vračila blaga ne velja v primeru, če gre za prehrambene izdelke in je embalaža izdelka odprta oz. poškodovana.

Stroške vračila krije kupec. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo, prav tako ne sprejemamo paketov vrnjenih brez predhodnega obvestila. Poštnine ne vračamo.

Kupec lahko ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo ponudnik vrne na njegov transakcijski račun najkasneje v 15 dneh po prejemu vrnjene pošiljke. Omogočamo tudi zamenjavo izdelkov.

 

V košarico ste dodali
Sladkorna masa Smartflex velvet
1400g vanilija
Nadaljuj z nakupovanjem
Zaključi nakup