Jajčni beljak v prahu je primeren za izdelavo rojal mase, s katero
okrašujemo kekse oz. druge sladice. Iz rojal mase lahko izdelujemo tudi
različne dekoracije za torte oz. druge sladice.
10 g beljaka v prahu + 60 ml vode = 2 jajčna beljaka.
Za pripravo rojal
mase zmešamo 10 g beljaka v prahu, 60 g vode, 300 - 400 g sladkorja v
prahu in dodamo kapljico limoninega soka.
Količina: 125 g
Sestavine: jajčni beljak v prahu.
ALERGENI: GLEJ ODEBELJENE (KREPKE) ČRKE.
Energijska vrednost za 100 gramov:
1600 kJ (381 kcal)
maščob: 0,00 g
*od tega nasičenih maščob: 0,00 g
ogljikovi hidrati :0,00 g
od tega sladkorji: 0,00 g
0,00
beljakovine: 84,00 g
sol: 1,2 g
Proizvedeno v EU.
Shranjujte pri temperaturi med 12°C-22°C.