Splošni pogoji poslovanja


Splošni pogoji spletne trgovine Dekoracija sladic so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. S spletno trgovino Dekoracija sladic (v nadaljevanju spletna trgovina ali dekoracija sladic.si) upravlja Vesna Kraner s.p. kot ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju ponudnik). Ob registraciji v sistem spletne trgovine obiskovalec dobi uporabniško ime,ki je enako naslovu njegove elektronske pošte in geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Kupec z naročilom potrjuje, da je seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

OSNOVNI PODATKI

Spletna trgovina Dekoracija sladic, Vesna Kraner s.p.
Zgornji Jakobski Dol 54
2222 Jakobski Dol

ID za DDV: SI64770109

TRR pri Nova KBM d.d.: SI56 0468 2011 4251 050

E-mail: info@dekoracijasladic.si
telefon: 031-783 273


PONUDBA IZDELKOV
Ponudba izdelkov na dekoracijasladic.si se spreminja oz. ažurira pogosto in hitro. V kolikor kakšnega izdelka trenutno ni na zalogi, je to jasno zapisano. Kljub trudu, da so podatki redno ažurirani, se lahko zgodi, da  izdelka ni na zalogi, v tem primeru vas kontaktiramo in vam sporočimo možen rok dobave. Pridržujemo si pravico do odstopa od pogodbe zaradi nezmožnosti dobave izdelka.  Ponudnik si pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo določenih ali celo vseh izdelkov ali drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne trgovine.

CENE
Vse cene so v evrih in vsebujejo DDV. Cene ne vsebujejo stroškov poštnine. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.
Popusti, akcije: dodatni popusti pri artiklih, ki so v akciji ali v prodaji po promocijski ceni ne veljajo.

NAČINI PLAČILA
Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
* PLAČILO PO POVZETJU - kupec poravna vrednost nakupa in poštnino ob prevzemu paketa (to je za kupca dražji način plačila, za podrobne informacije o ceni poštnine glej zavihek Poštnina!)
* PLAČILO NA TRR NA OSNOVI PREDRAČUNA OZ. PONUDBE - kupec nakaže vrednost nakupa in poštnine na TRR ponudnika (to je za kupca cenejši način plačila, za podrobne informacije o ceni poštnine glej zavihek Poštnina!)

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika, kupec pa dobi račun v paketu z naročenimi izdelki.

DOSTAVA
Ponudnik kupcu pošlje paket predvidoma v treh delovnih dneh od potrditve naročila, večinoma pa naročila oddana do 10 ure odpošljemo še isti dan. Za dostavo pošiljk skrbi dostavna služba GLS in DPD.Pošiljk ne oddajamo v dostavo ob sobotah, nedeljah in praznikih.
PRI NAKUPU IZDELKOV V VREDNOSTI 50 EVROV ALI VEČ, STROŠKE POŠTNINE PLAČAMO MI!
Po vnaprejšnjem dogovoru je možen tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Za podrobnejše infomacije oz. dogovor o prevzemu nam pišite na info@dekoracijasladic.si

ZAVRNITEV NAROČILA
Ponudnik lahko naročilo, za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne.

VARNOST
Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanje osebnih podatkov, naročil in plačil. Ponudnik ne prevzema nobene odgovornosti in ne more biti odškodninsko odgovoren za kakršnekoli poškodbe računalniške strojne opreme ali druge lastnine ter morebitne vnose virusov, ki bi lahko prizadeli uporabnikovo opremo zaradi obiska spletne strani, prenosov besedil, slik, podatkov ter video in avdio zapisov. Uporabnik jamči za točnost in resničnost vseh posredovanih podatkov ter ponudniku odgovarja za morebitno nastalo škodo, povzročeno zaradi netočnih in neresničnih podatkov.

ZASEBNOST
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št.86/2004) in Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEK-om, Ur. list RS, št. 43/2004). Vsi podatki, pridobljeni s spletne strani so last upravljalca spletne strani in bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov  in ostale potrebne komunikacije.
Za potrebe poslovanja spletne trgovine dekoracijasladic.si upravljalec zbira naslednje uporabnikove podatke:
- ime in priimek,
- naslov,
- naslov elektronske pošte (uporabniško ime),
- kontaktno telefonsko številko,
- geslo.
Za točnost podatkov upravljalec strani ne odgovarja.
Za potrebe zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice.
Vsi podatki se na strežniku dekoracijasladic.si shranjujejo trajno. Upravitelj podatkov Spletna trgovina dekoracija sladic, Milko Kraner s.p. lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporablja za namene statističnih analiz ter v personalizirani obliki za namene obveščanja uporabnika o ponudbi in dogodkih vezanih na dekoracijasladic.si
Podatki, ki jih upravljalec strani zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravljalca strani.

PREKINITEV POGODBE, KRŠITVE IN SANKCIJE
Vsak kupec lahko zakonsko prekine naročilo - pogodbo. To pomeni, da ko kupec paket prevzame, ga lahko vrne, ponudnik pa je dolžan kupcu vrniti celotno kupnino izdelka.
Za namerno povzročene stroške, sploh iz malomarnosti, kar pomeni, da kupec ne prevzame naročenega paketa; v tem primeru naročilo - pogodba še vedno velja, zato je kupec oz. naročnik dolžan kriti stroške, ki jih je s tem povzročil. Za to mu bo ponudnik izstavil račun, ki ga je kupec dolžan poravnati, saj pogodbe - naročila ni prekinil.

KOMUNIKACIJA
Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Oglasna sporočila in/ali SMS sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:
- jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
- pošiljatelj bo jasno razviden,
- različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne.
Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih - jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil, željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil bo ponudnik izrecno spoštoval.

V košarico ste dodali
Sladkorna masa Smartflex velvet
1400g vanilija
Nadaljuj z nakupovanjem
Zaključi nakup